Liverpool zwaait Van de Sanden uit: "Een unieke persoonlijkheid"

Shanice van de Sanden in actie namens Liverpool
Shanice van de Sanden in actie namens Liverpool Foto: © BSR Agency

Liverpool neemt na dit seizoen afscheid van Shanice van de Sanden. Het contract van de Nederlandse aanvalster loopt af en wordt niet verlengd. Daarmee komt er na twee seizoenen een einde aan de tweede termijn van Van de Sanden bij de Reds.

Matt Beard, trainer van Liverpool, heeft op de clubwebsite mooie woorden over voor de Utrechtse. "Shanice’s persoonlijkheid is aanstekelijk, ze is een leider. Ze heeft veel blessureproblemen gehad toen ze weer bij de club was, maar zelfs op die momenten was ze een grote steun voor de meiden en het team", merkt Beard op. "En kijk eens naar enkele van haar optredens vorig jaar en dit jaar; De wedstrijd tegen Brighton als voorbeeld was een fantastische prestatie.

"Toen ze vorig jaar bij Goodison in de Merseyside-derby inviel, veranderde ze het spel. We gaan haar karakter, haar persoonlijkheid zeker missen omdat ze uniek is", aldus de coach. "De afgelopen twee jaar hebben we minutenlang naar de beschikbaarheid moeten kijken; met dat in gedachten zal Shanice helaas verder gaan. Ze is een fantastische speelster en we zijn vastbesloten haar volledig fit te krijgen voor haar volgende stap en we wensen haar veel succes", sluit Beard af.

Lees meer:
0 reacties