Liverpool deelt slecht nieuws: Seizoen voorbij voor Van de Sanden

Shanice van de Sanden
Shanice van de Sanden Foto: © BSR Agency

Shanice van de Sanden zal dit seizoen niet meer in actie komen namens Liverpool. De 31-jarige aanvalster kampt al een tijdje met een blessure aan haar enkel.

De aanvalster liep die kwetsuur in de interlandperiode van februari op. Van de Sanden moest daardoor de wedstrijd tegen Aston Villa aan zich voorbij laten gaan. Daarna was de 31-jarige Utrechtse weer fit. Ze speelde zo'n 20 minuten mee in de bekerwedstrijd tegen Leicester City en daarna een halfuur tegen West Ham United.

Eind maart ging het echter opnieuw mis voor Van de Sanden. Haar enkel was weer gezwollen, waardoor ze niet in actie kon komen tegen Manchester City. Nu blijkt dus dat ze dit seizoen niet meer in actie kan komen. "Ze is out voor de rest van het seizoen", geeft coach Matt Beard aan op de clubwebsite.

"Ze heeft een injectie in haar enkel gehad, dus dat duurt drie weken en we moeten ervoor zorgen dat dat rustig wordt. Het seizoen duurt niet lang meer, dus het gaat er nu vooral om dat we zorgen dat Shanice daarvan herstelt en fit en gezond wordt", aldus Beard.

Lees meer:
0 reacties