Lineth Beerensteyn neemt afscheid: "Zo'n emotionele achtbaan"

Lineth Beerensteyn in actie namens Juventus
Lineth Beerensteyn in actie namens Juventus Foto: © BSR Agency

Lineth Beerensteyn heeft afscheid genomen van Juventus. Via Instagram spreekt de Nederlandse aanvalster haar dank uit aan de club waar ze de afgelopen twee jaar speelde.

"Het is tijd om 'arrivederci' te zeggen. Ik ga deze zomer weg bij Juventus. 'Grazie millie' aan iedereen die er voor me was. Ik kan niet anders dan stilstaan bij de geweldige reis die ik heb gehad", begint de 27-jarige Beerensteyn. "Deze club heeft mij niet alleen gevormd als voetbalster, maar ook als persoon."

"De uitdagingen die ik hier heb gehad, hebben me tot mijn grenzen gebracht en me geholpen mijn ware potentieel te ontdekken. Nooit had ik verwacht dat het zo'n emotionele achtbaan zou worden. Maar ik ben blij met de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb", schrijft de OranjeLeeuwin.

Ze heeft geleerd dat familie belangrijk is in Italië. "Ik heb dit geleerd toen ik het het meest nodig had. Trots op onze prestaties, ook al viel er meer te winnen voor ons.
Bedankt aan onze geweldige fans om er altijd voor ons te zijn. Veel succes Juventus in de toekomst", sluit Beerensteyn af. 

De aanvalster speelde sinds de zomer van 2022 voor Juventus. Sindsdien scoorde ze 22 doelpunten voor de Italiaanse club. Beerensteyn kwam in totaal 66 keer in actie voor Juventus, met wie ze de Italiaanse beker won en de Italiaanse Supercup.

Lees meer:
0 reacties