Lieke Martens wil genieten van het leven: "Jarenlang niet gedaan"

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © BSR Agency

Lieke Martens stak in het tv-programma Rooijakkers Over De Vloer haar kinderwens niet onder stoelen of banken. In hetzelfde programma krijgt de 31-jarige aanvalster de vraag hoe ze zou reageren als haar kinderen ook profvoetballer willen worden.

"Wat ik dan tegen ze zou zeggen? Het is wel een pittig leven. Het is denk ik wel een onderschat leven. Mensen zien vaak alleen maar de wedstrijden die je speelt, maar weekenden ken ik niet. Een vrije dag? Soms een keer in de twee weken", geeft de Limburgse aan. "Veel reizen, veel onderweg. Je moet hard zijn, doorzettingsvermogen hebben."

Martens vervolgt: "Het heeft me ontzettend veel gebracht, maar als ik kinderen zou mogen krijgen, moeten ze vooral genieten van het leven. Daar ben ik nu langzaam mee begonnen, want dat heb ik jarenlang niet gedaan. Ik merk nu dat het leven ook zoveel andere mooie dingen te bieden."

Genieten van het leven is wel iets wat de voormalig international heeft moeten leren, zo erkent ze. "Ik denk wel dat dat nu langzaam aan het beginnen is. Dat gevoel dat ik nog meer wil doen voor familie en vrienden. Omdat zij altijd maar naar mij kwamen. Als er nu een moment is dat ik ergens vrij heb, dat ik ze kan zien, dan wil ik daarin investeren."

"Ik heb wel het gevoel dat het nu tijd is dat ik wat meer ga geven. Het is altijd andersom geweest. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet uitkijk naar de dagen na mijn carrière", is Martens eerlijk.

Lees meer:
0 reacties