Lieke Martens open over liefdesleven: "Halfuur later een berichtje"

Lieke Martens en Benjamin van Leer
Lieke Martens en Benjamin van Leer Foto: © BSR Agency

Lieke Martens is inmiddels alweer enkele jaren gelukkig in de liefde, samen met Benjamin van Leer. De twee leerden elkaar kennen via Instagram en een dag later werd er direct gebeld.

Dat vertelt Martens in het programma Rooijakkers Over De Vloer. "Ik was op trainingskamp met het Nederlands elftal. Kika van Es was toentertijd mijn kamergenootje. Toen zei ik: 'Oh, dat is wel een leuke jongen, laat ik hem gewoon volgen op Instagram'. En een halfuur later had ik een berichtje", zegt de aanvalster.

"Wat ik heb gestuurd? Ik weet het eigenlijk niet meer", geeft Van Leer toe. "De avond daarna gingen we gelijk bellen. Toen hebben we gelijk drie uur lang gebeld. Ik was toen in de Algarve", vertelt Martens. Van Leer zat op dat moment aan het ontbijt bij Ajax, de club waar hij destijds speelde. In totaal hadden de twee 4,5 jaar lang een langeafstandsrelatie. "Dat was toen ik bij Barcelona voetbalde."

Van Leer vult aan: "Wanneer het mogelijk was, ging ik. Maar laten we eerlijk zijn: zoveel mogelijkheden waren er niet." Martens vindt het fijn dat de twee nu vaker samen zijn. "Ik heb twaalf jaar alleen gewoond. Dan is het wel lekker dat wanneer je nu het appartement open doet en je komt thuis, dat hij (Benjamin, red.) thuis is, dat het hondje er is. Dat is luxe voor mij. Ik heb altijd alleen maar voetbal, voetbal. Privé is heel belangrijk voor mij."

Lees meer:
0 reacties