Lieke Martens open over kinderwens: "We maken er geen geheim van"

Lieke Martens en Benjamin van Leer
Lieke Martens en Benjamin van Leer Foto: © BSR Agency

Lieke Martens hoopt ooit een gezin te stichten met haar man, Benjamin van Leer. De aanvalster is in gesprek met Art Rooijakkers open over haar kinderwens.

"Als ik droom over de toekomst, zie ik zon voor me, haha", zegt Martens met een grote glimlach in het programma Rooijakkers Over De Vloer. "Wij zijn heel erg op Spanje georiënteerd. We weten dat we daar, als ik stop met voetballen, gaan wonen. Met een gezinnetje, hopelijk. Met veel familie en vrienden die over komen. Zo zie ik de toekomst voor me."

"We maken er geen geheim van dat we dromen van een groter gezin", geeft de aanvalster, die recent een punt achter haar interlandcarrière zette, aan. "Of dat kan als ik nog voetbal? Volgens mij is er nu een jaar of twee een hele goede regeling, ook vanuit de FIFA. De mannen hebben allemaal kinderen als ze 24, 25 zijn, dat is makkelijk, want de vrouw baart."

Voor vrouwen is dat echter een ander verhaal. "Want ja, ik kan dan niet meer voetballen. Dat staat dan gewoon stil, vanaf eigenlijk dat je weet dat je zwanger bent, moet je gewoon voorzichtig zijn. Ik ben daar eigenlijk nooit zo mee bezig geweest. Nu word ik wat ouder en wij willen natuurlijk wel ooit een gezinnetje starten. Alleen, we zijn daar nu niet nadrukkelijk mee bezig", aldus Martens.

Lees meer:
0 reacties