Lieke Martens komt met prachtige woorden: "Vol dankbaarheid"

Lieke Martens neemt met een erehaag afscheid van de OranjeLeeuwinnen
Lieke Martens neemt met een erehaag afscheid van de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

Lieke Martens is sinds dinsdag geen international meer. Na het tweeluik met Finland stopte de aanvalster als OranjeLeeuwin en via sociale media staat ze daar nog één keer bij stil.

Martens richt haar bericht aan haar teamgenoten, coaches, stafleden en fans. "Eergisteren was mijn laatste wedstrijd in Oranje. Het zit er nu echt op voor mij. Vol dankbaarheid kijk ik terug op de jaren die ik in het Oranjeshirt heb mogen spelen. Vanaf het moment dat ik mijn debuut maakte, voelde ik de trots en verantwoordelijkheid van het dragen van dit shirt", schrijft de Limburgse.

Ze vervolgt: "We hebben samen successen gevierd, soms ook moeilijke tijden doorstaan maar altijd gestreefd naar verbetering. De herinneringen aan het veld, de kleedkamer en de mooie reizen zullen me altijd bij blijven", aldus Martens, die dankbaar is. "Ik ben dankbaar voor de steun en begeleiding van de coaches en de staf, die me hebben geholpen om als speler en als persoon te groeien.

"Jullie vertrouwen en support zijn onmisbaar geweest in mijn ontwikkeling. Aan mijn teamies: het was een voorrecht om samen te strijden, te winnen en te leren. Jullie vriendschap en kameraadschap zullen altijd waardevol voor me blijven. En natuurlijk aan de fans: jullie passie en altijd onvoorwaardelijke steun hebben me elke keer weer geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen.

"Jullie zijn de twaalfde man op het veld, en zonder jullie zou het allemaal niet hetzelfde zijn geweest. Hoewel ik nu een nieuwe weg insla, zal ik altijd een trotse supporter van de OranjeLeeuwinnen blijven. Ik wens het team veel succes in de toekomst en ik weet zeker dat er nog veel mooie prestaties aankomen. Nogmaals dank jullie wel voor alles! Het is een eer geweest om deel uit te maken van deze geweldige familie", sluit Martens af.

Lees meer:
0 reacties