Lieke Martens geeft toe: "We waren verrast hoe goed Ajax was"

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © Pro Shots

Vol goede moed blikt Lieke Martens, aanvaller van PSG, vooruit op het aanstaande duel tegen Ajax. Bij de vorige ontmoeting was Martens afwezig vanwege een blessure, maar woensdagavond staat ze weer op het veld om speelminuten te maken tegen het Nederlandse team.

"Laat ik vooropstellen dat we de vorige keer echt een offday hadden", zegt PSG-aanvaller Martens in gesprek met NOS. "Ik denk ook dat we misschien een beetje verrast waren hoe goed Ajax was."

De Franse topclub incasseerde in de Johan Cruijff Arena een stevige nederlaag van het jeugdige Ajax met 2-0. "Dat het een moeilijke wedstrijd voor ons zou worden, dat wist ik. Maar dat ze met 2-0 van het veld zouden stappen, dat was niet onze verwachting."

Martens vervolgt: "Het is ons toen wel duidelijk geworden dat er iets moest veranderen om betere resultaten te boeken. Harder werken, vooral. Dat hebben we de afgelopen maanden zeker gedaan."

"Op dit moment hebben we heel veel zelfvertrouwen, we scoren veel", zegt Martens, die drie dagen geleden nog invaller was bij de 8-1 zege op Bordeaux. "Ik hoop dat we morgen ook weer een goede wedstrijd kunnen neerzetten."

Lees meer:
0 reacties