Lieke Martens geeft toe: "Daar word ik ongemakkelijk van, ja"

Lieke Martens na het winnen van het EK van 2017
Lieke Martens na het winnen van het EK van 2017 Foto: © BSR Agency

Art Rooijakkers bracht onlangs een bezoek aan Lieke Martens voor het programma Rooijakkers Over De Vloer. Uiteraard werden ook de vele (individuele) prijzen van de 31-jarige aanvalster besproken, die Martens voor de gelegenheid had opgehaald bij haar ouders.

"Ik vond eigenlijk dat deze prijzen wel uitgesteld moeten worden", geeft Benjamin van Leer, de man van Martens, direct aan. "Ik heb ze niet zo vaak uitgesteld staan. Ik heb ze nu opgehaald bij mijn ouders, omdat jij (Art, red.) langskwam", geeft de Limburgse speelster met een lachje toe. "Dat is heel slecht, hé?"

"Het zat nog in de kist. Is dat raar? Uiteindelijk ben ik heel erg trots op deze prijzen en moeten ze, vanaf nu, ook gewoon hier blijven staan", zegt Martens. Van Leer vult aan: "Ik zou willen dat ik die prijzen ooit had gewonnen en ik vind dat je er trots op moet zijn." Rooijakkers merkt vervolgens op dat Martens de hele hoek zou kunnen vullen met haar prijzen. "Dat zou kunnen, ja. Maar dat past niet echt bij mij. Daar word ik ongemakkelijk van, ja", is Martens eerlijk.

Lees meer:
0 reacties