Leuchter na verlies tegen Chelsea: "Het was gewoon heel moeilijk"

Romée Leuchter
Romée Leuchter Foto: © BSR Agency

Ajax verloor dinsdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA kansloos met 0-3 van Chelsea in de Champions League. Aanvalster Romée Leuchter erkende na afloop dat een stunt tegen de Engelse topclub er eigenlijk geen moment had ingezeten.

"Ik denk dat Chelsea echt gewoon een topploeg is", begint Leuchter bij de NOS. "Ze hebben weinig kansen nodig om te scoren. Wij moeten gewoon top zijn om van dit Chelsea te kunnen winnen, en dat waren we vandaag niet. We hadden het best wel moeilijk. We hebben ook niet echt heel veel kansen gecreëerd, het was gewoon heel moeilijk."

In de zevende minuut kreeg de aanvalster nog een grote kans om Ajax op 1-0 te zetten. Leuchter schoot de bal echter op de paal. "Als je die maakt, dan begin je wel lekker aan de wedstrijd. Het moet op dat moment net goed vallen. Helaas ging de bal op de paal, dat is jammer."

"Ik denk dat we het voetballend best wel lastig hadden. We konden niet echt de vrije man vinden. Daardoor kwamen we niet goed vooruit, en kwamen we niet tot kansen. We zullen het moeten analyseren en kijken wat we de volgende keer beter kunnen doen. We moeten er iets moois van maken en dan zien we het wel", aldus Leuchter.

Lees meer:
0 reacties