Leuchter hakt knoop over toekomst door: "Ben nog niet klaar"

Romée Leuchter
Romée Leuchter Foto: © Pro Shots

Romée Leuchter lijkt deze zomer niet te vertrekken bij Ajax. De aanvalster had afgelopen seizoen een zeer groot aandeel in de landstitel en dat leverde haar aardig wat belangstelling op.

Toch heeft Leuchter besloten om haar contractperiode in Amsterdam vol te maken. "Ik ben lekker bezig met weer fit worden. Ik voel me hier goed, zit lekker in mijn vel. En ik heb het idee dat ik bij Ajax nog niet klaar ben", zegt de aanvalster in gesprek met De Limburger. "Ook komend seizoen vind ik genoeg uitdagingen: we willen weer kampioen worden, de beker winnen, in de Champions League meedoen."

"Ik hoop weer veel van mezelf te kunnen laten zien en belangrijk te zijn voor het team", vervolgt de 22-jarige Leuchter, afgelopen seizoen goed voor zeventien goals in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Haar contract in Amsterdam loopt nog een jaar.

"Het perfecte plaatje is een topclub, maar je weet nooit hoe het gaat lopen. En ik vind het moeilijk om te ver vooruit te kijken naar de volgende stap. Liever hou ik de focus op Ajax", besluit de Limburgse.

Lees meer:
0 reacties