Leuchter goudhaantje bij Ajax: "We kunnen alleen maar trots zijn"

Romée Leuchter
Romée Leuchter Foto: © Pro Shots

De Ajax Vrouwen speelden dinsdagavond knap gelijk in de tweede voorronde van de Champions League. Tegen Arsenal werd het in Londen 2-2. Romée Leuchter was de gevierde vrouw bij Ajax. Zij zorgde voor beide doelpunten.

“Ik denk dat we het hartstikke goed hebben gedaan”, zo begint Romée Leuchter na afloop voor de camera van Ajax. “We kunnen alleen maar trots zijn op onszelf. Het was intens. Ik denk dat we een hele goede eerste helft hebben gespeeld. We hebben er veel energie in gelegd en ik denk dat we ook de betere ploeg waren. De tweede helft was iets lastiger maar ik denk dat we met z’n alleen heel veel energie in de wedstrijd hebben gelegd en dat dat resulteert in een gelijkspel."

Leuchter scoorde twee doelpunten tegen Arsenal. Het besef is er nog niet. “Nee, niet helemaal”, zo zegt de doelpuntenmaakster. “Ik denk dat de eerste niet helemaal mijn doelpunt was. Maar ik ben superblij met het resultaat en op naar volgende week."

Ajax toonde dinsdagavond aan dat er wel wat mogelijk is tegen Arsenal. "Ja, absoluut, ik denk dat wanneer we hetzelfde op de mat kunnen leggen als vandaag, dan wordt het volgende week een hele mooie wedstrijd", zo kijkt Leuchter alsvast vooruit.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand