Leuchter dolblij met Europese goal: "Dat is echt fantastisch"

Romée Leuchter juicht
Romée Leuchter juicht Foto: © Orange Pictures

Romée Leuchter heeft haar eerste treffer in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League te pakken. De Ajax-spits scoorde woensdag de enige en dus winnende goal tegen Bayern München.

"Echt een fantastische wedstrijd. Vooral in de eerste helft speelden we echt heel goed", sprak Leuchter na afloop bij de NOS. "In de tweede helft zetten zij ons iets meer onder druk, maar we hebben het zo goed volgehouden met z'n allen. Echt complimenten."

De Limburgse spits is ook dolblij met haar doelpunt. "Super mooi, hier in de ArenA, met zoveel mensen. Dat is echt fantastisch." Voor Leuchter was het haar eerste doelpunt in de groepsfase. "Uiteindelijk wil je doelpunten maken. Ik heb vandaag (woensdag, red.) iets meer kansen gekregen dan de afgelopen keer. Ik ben er gewoon blij mee."

De vreugde bij Ajax is enorm, zo erkent Leuchter. "We werken hier iedere dag keihard voor. Dit is gewoon fantastisch. Hier droomt iedereen van. Als je dan zo'n ploeg als Bayern uit kan schakelen, dat is gewoon fantastisch. Natuurlijk hadden we het vertrouwen dat we ze konden pakken. Ik denk dat je dat vorige week ook wel zag. Echt mooi."

Lees meer:
0 reacties