Leonne Stentler moet het ontgelden: "Ik vind het bijna cabaret"

Leonne Stentler
Leonne Stentler Foto: © Pro Shots

De heren van Vandaag Inside waren niet te spreken over het optreden van Leonne Stentler, die afgelopen weekend namens de NOS voetbalwedstrijden analyseerde. Maandagavond bij Vandaag Inside gaven de heren hun mening over de oud-voetbalster en presentatrice.

Wilfred Genee geeft de voorzet "Leonne, FC Twente speelt een goede wedstrijd", begint Genee tegen Van der Gijp. "Ja, ja. Vooral de eerste helft", zegt de goedlachse stamgast. "Ze kwamen gelijk voor natuurlijk, wat altijd.., Sjonge, jonge, jonge", verzucht hij. Johan Derksen kan het niet nalaten en reageert. "Ik vind het bijna cabaret, met die juffrouw. Dat gelul over voetbal en er worden open deuren ingetrapt. Man, man, man, wat ben ik blij dat je dan de Ronde van Italië hebt", doelt Derksen op een alternatief om te kijken. 

Vervolgens komt de rode kaart die Bas Nijhuis gaf tijdens RKC Waalwijk en PEC Zwolle ook ter sprake. Genee opent met de woorden. "Stentler vond het ook een rode kaart. Nijhuis, die ook is aangeschoven reageert: "Ja, als Leonne dit rood vindt is het bijna misschien wel fout, of niet?", lacht de scheidsrechter. Van der Gijp haakt in: "Dat is geen grapje. Dat meen jij!", besluit hij gekscherend.

Lees meer:
0 reacties