Leonne Stentler geeft aan: "Maar hun mening neem ik wél serieus"

Leonne Stentler
Leonne Stentler Foto: © Pro Shots

Leonne Stentler staat in haar rol als analist vol in de spotlights. En dat terwijl de voormalig international van Oranje vroeger hartstikke verlegen was. 

"Als iemand me vroeger aansprak, kroop ik altijd achter het been van mijn moeder. Bij de C’tjes kreeg ik een trainer, Zoran, die zelf nog bij Rode Ster Belgrado had gespeeld. Hij maakte me aanvoerder en zorgde dat ik het voortouw moest nemen", blikt Stentler terug in een uitgebreid interview in Mezza. "Wat ook geholpen heeft: als bijbaan heb ik een paar jaar schoenen verkocht. Dan moet je veel praten met mensen hè."

Zelf snapt de oud-voetbalster het ook niet helemaal waarom ze er nu geen moeite mee heeft om live op tv over voetbal te praten. "Ik voel me zeker op die plek, ik krijg goede trainingen bij de NOS en ik haal feedback bij mensen die ik serieus neem", geeft ze aan. "Bij Studio Sport is dat Gert van ’t Hof. En Fresia (Cousiño Arias, red.) bijvoorbeeld. Suse van Kleef ken ik ook goed. Zij kunnen ook kritisch zijn op me hoor, maar hun mening neem ik wél serieus, in tegenstelling tot al die anonieme boodschappen op sociale media."

Lees meer:
0 reacties