Leeuwinnen spelen in uitverkocht Fortuna Sittard Stadion tegen rivaal

De oefeninterland tussen de OranjeLeeuwinnen en Duitsland, die plaatsvindt op 7 april, is uitverkocht. Ruim 12.000 fans zullen afreizen naar Sittard.

Op vrijdag 7 april staat de klassieker Nederland - Duitsland op het programma. De ploeg van bondscoach Andries Jonker zal vanaf 20.00 uur in een uitverkocht Fortuna Sittard Stadion de strijd met de Duitsers aangaan, meldt de KNVB . Het stadion biedt plaats aan ruim 12.000 toeschouwers en de KNVB geeft daarom ook aan dat men zich goed moet voorbereiden. Er wordt drukte verwacht bij de ingangen en wanneer je met de auto komt, adviseert de KNVB om een parkeerkaart aan te schaffen om zeker te zijn van een parkeerplek. Vier dagen na de klassieker tegen Duitsland, staat op 11 april om 20.00 uur nog een oefeninterland tegen Polen op het programma. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het stadion van Sparta Rotterdam. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de KNVB.

#NEDGER = 𝙎𝙊𝙇𝘿 𝙊𝙐𝙏! 🙌🧡 Kaarten voor #NEDPOL zijn nog beschikbaar! 🎟🏟 🔗 https://t.co/PMd29RxSvE pic.twitter.com/wO5joBWxt3 — OranjeLeeuwinnen (@oranjevrouwen) March 30, 2023

Lees meer: