Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Duitsland

De OranjeLeeuwinnen tijdens het volkslied
De OranjeLeeuwinnen tijdens het volkslied Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen op vrijdag 7 april een oefeninterland tegen Duitsland. De aftrap in het stadion van Fortuna Sittard is om 20.00 uur. Het stadion gaat open om 18.30 uur. Ben jij bij dit duel aanwezig? Lees hieronder de belangrijkste informatie voor jouw wedstrijdbezoek.

Er wordt drukte verwacht bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij de ingang van het stadion bent om niets van de wedstrijd te hoeven missen.

Tickets
Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft staan en je de helderheid van je telefoon zo hoog mogelijk zet. Een foto van een ticket kan niet worden gescand.

Vervoer en parkeren
In de buurt van het stadion zijn diverse parkeerterreinen beschikbaar. We adviseren je om van tevoren een parkeerticket aan te schaffen in de KNVB Ticketshop. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,- per stuk.

Het Fortuna Sittard Stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen vanaf treinstation Sittard naar het stadion. Kies voor bushalte Parijsboulevard/Stadion of bushalte Sportzone. Vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen naar het stadion.

Ben je woonachtig in de buurt van het Fortuna Sittard Stadion, dan adviseren wij je (in verband met de drukte) om op wedstrijddag met de fiets, brommer of lopend naar het stadion te komen.

Stadioninformatie
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er een Oranje Fanzone georganiseerd, powered bij Heineken. Dé perfecte plek voor alle Oranjefans om voor de wedstrijd in de stemming te komen. Kom dus op tijd naar het stadion en neem een kijkje op de Oranje Fanzone. Er is muziek, foodtrucks voor een hapje en een drankje, merchandise, een OnsOranje stand, voetbalactiviteiten en meer! Dé ultieme start van het Oranjefeest. De Oranje Fanzone is geopend van 17.30 tot 19.30 uur.

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. Betaling in het stadion is pin-only.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
2/03
PSV V
14:00
Fortuna Sittard W
za
2/03
Feyenoord V
16:30
Excelsior Rotterdam W
za
2/03
PEC Zwolle V
16:30
ADO Den Haag V
zo
3/03
FC Twente V
12:15
Ajax V
zo
3/03
AZ W
14:30
Utrecht W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 15 35 45
2 Ajax V 15 31 36
3 PSV V 15 21 30
4 Fortuna Sittard W 15 16 27
5 ADO Den Haag V 15 6 22
6 PEC Zwolle V 15 0 21
7 Utrecht W 15 -11 21
Bekijk de hele stand