Lees hier alle belangrijke informatie voor OranjeLeeuwinnen - Italië

De OranjeLeeuwinnen juichen
De OranjeLeeuwinnen juichen Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen spelen op 12 juli de laatste thuiswedstrijd in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Andries Jonker neemt het in het Fortuna Sittard Stadion op tegen Italië. Ben jij bij de wedstrijd tegen Italië aanwezig? Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw wedstrijdbezoek.

Let op: De KNVB verwacht drukte bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij jouw ingang bent om niets van de warming-up en wedstrijd te hoeven missen. Het stadion gaat om 18:145 uur open.

Tickets

Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft.

Tickets niet ontvangen?
Het kan zijn dat de tickets in de ongewenste e-mail binnenkomen. Check dus even je spam e-mailbox. Daarnaast kun je je tickets ook zelf opnieuw ‘printen’. Ga naar onsoranje.nl/tickets en log in met jouw account. Selecteer rechtsboven in je profiel de optie Ticket. Vink jouw bestelde ticket(s) aan en klik op Herprint. Je ontvangt de tickets nu opnieuw per e-mail.

Vervoer en parkeren

Trein en bus
Het Fortuna Sittard Stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zie hieronder de verschillende opties en kijk voor actuele reisinformatie op 9292OV.

Met de auto
Op de wedstrijddag is parkeren op de parkeerterreinen rondom het Fortuna Sittard Stadion alleen mogelijk met een parkeerkaart. Deze is te koop via de KNVB Ticketshop.

Met de fiets
Ben je woonachtig in de buurt van het stadion, dan adviseren wij je in verband met de drukte om met de fiets, brommer of lopend naar het stadion te komen. Rond het stadion zijn er op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Oranje Fanzone

Ook bij deze wedstrijd is er weer een Oranje Fanzone. Dé perfecte plek voor alle Oranjefans om voor de wedstrijd in de stemming te komen. Kom dus op tijd naar het stadion en neem een kijkje op de Oranje Fanzone. Er is muziek, hapje & drankje, de nieuwste merchandise en leuke partner activiteiten. Dé ultieme start van het Oranjefeest dus. De Oranje Fanzone is geopend van 17.00 uur – 20.00 uur.

Stadioninformatie

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. Je kunt hier met pin betalen.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl.

Verder is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen, clubshirts en/of clubuitingen te dragen, bier te gooien vanaf de tribunes, vuurwerk mee te nemen of het veld te betreden.

Lees meer:
0 reacties