Lees hier alle belangrijke informatie voor OranjeLeeuwinnen - België

Een duel tussen België en de OranjeLeeuwinnen
Een duel tussen België en de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen komende dinsdagavond de allesbeslissende wedstrijd in de Nations League tegen België. Ben jij bij deze wedstrijd aanwezig? Lees hieronder dan alle belangrijke informatie.

Let op: de KNVB verwacht drukte bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij jouw ingang bent om niets van de openingsshow en wedstrijd te hoeven missen. Het stadion gaat om 19.15 uur open.

Tickets

Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft.

Vervoer en parkeren

Kom je met de auto en wil je verzekerd zijn van een parkeerplek? Schaf dan van tevoren een parkeerticket aan in de KNVB Ticketshop voor Parkeerterrein ’t Laar. Parkeertickets zijn verkrijgbaar voor 10 euro. Op de wedstrijddag is het ook mogelijk om tegen betaling te parkeren bij parkeerterrein Stappegoor. Let op; bij Stappegoor is het niet mogelijk om van tevoren een p-ticket aan te schaffen.

Oranje Fanzone

Ook bij deze wedstrijd is er weer een Oranje Fanzone powered bij Heineken. Dé perfecte plek voor alle Oranjefans om voor de wedstrijd in de stemming te komen. Kom dus op tijd naar het stadion en neem een kijkje op de Oranje Fanzone. Er is muziek, hapje & drankje, de nieuwste merchandise, de KPN E_truck, DHL Golden Seats en meer! Dé ultieme start van het Oranjefeest dus. Je vindt de Oranje Fanzone bij ingang P en is geopend van 18.15 - 20.15 uur.

Stadioninformatie

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. Je kunt hier met pin betalen.

Een bestelling van een drankje bij de horecapunten is inclusief een herbruikbare beker. Na afloop van de wedstrijd kun je deze inleveren voor een bekermunt (voor een mogelijk volgend bezoek aan het Koning Willem II stadion) of een Oranje goodie.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl. Ook paraplu's zijn niet toegestaan.

Verder is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen, clubshirts en/of clubuitingen te dragen, bier te gooien vanaf de tribunes, vuurwerk mee te nemen of het veld te betreden.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/03
FC Twente V
12:15
Ajax V
zo
3/03
AZ W
14:30
Utrecht W
zo
3/03
Telstar W
16:45
SC Heerenveen V
za
9/03
ADO Den Haag V
14:00
Telstar W
za
9/03
Fortuna Sittard W
16:30
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 15 35 45
2 Ajax V 15 31 36
3 PSV V 15 21 30
4 Fortuna Sittard W 15 16 27
5 ADO Den Haag V 15 6 22
6 PEC Zwolle V 15 0 21
7 Utrecht W 15 -11 21
Bekijk de hele stand