Lees hier alle belangrijke informatie voor Oranje - Noorwegen

Fans van de OranjeLeeuwinnen in het Abe Lenstra Stadion
Fans van de OranjeLeeuwinnen in het Abe Lenstra Stadion Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen spelen dinsdag de tweede EK-kwalificatiewedstrijd. Noorwegen is in het Rat Verlegh Stadion de tegenstander. Ben jij bij de wedstrijd in Breda aanwezig? Lees hieronder dan alle belangrijke informatie.

Let op: De KNVB verwacht drukte bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij jouw ingang bent om niets van de warming-up en wedstrijd te hoeven missen. Het stadion gaat om 19:15 uur open.

Tickets

Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft.

Tickets niet ontvangen?

Het kan zijn dat de tickets in de ongewenste e-mail binnenkomen. Check dus even je spam e-mailbox. Daarnaast kun je je tickets ook zelf opnieuw ‘printen’. Ga naar onsoranje.nl/tickets en log in met jouw account. Selecteer rechtsboven in je profiel de optie Ticket. Vink jouw bestelde ticket(s) aan en klik op Herprint. Je ontvangt de tickets nu opnieuw per e-mail.

Vervoer en parkeren

Het Rat Verlegh Stadion is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis via 9292 om de actuele vertrektijden van de trein en/of bus te bekijken. Er rijden vanaf 2 uur voor de wedstrijd pendelbussen tussen het station en het stadion.

Parkeren is mogelijk voor € 5,- naast het stadion op P5. Als er geen parkeerkaarten meer beschikbaar zijn op P5, kun je gratis parkeren in de wijk Steenakker op loopafstand (15 min) van het stadion.

Ben je woonachtig in de buurt van het stadion, dan adviseren wij je in verband met de drukte om met de fiets, brommer of lopend naar het stadion te komen. Rond het stadion zijn er op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Supporterscafé Beatrix

Bij deze wedstrijd zal geen Oranje Fanzone powered bij Heineken zijn. Wel opent supporterscafé Beatrix de deuren. Vanaf 18:45 uur ben je welkom bij dé perfecte plek voor alle Oranjefans om voor de wedstrijd in de stemming te komen. Het café bevindt zich bij ingang 2 en 3 van het stadion, aan de kant van de Lunetstraat. Er is muziek, een hapje & drankje en de nieuwste merchandise. Dé ultieme start van het Oranjefeest dus. Ook het afhalen van sjaals en oranjedebuut vindt hier plaats.

Stadioninformatie

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. Je kunt hier met pin betalen.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl.

Verder is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen, clubshirts en/of clubuitingen te dragen, bier te gooien vanaf de tribunes, vuurwerk mee te nemen of het veld te betreden.

Lees meer:
0 reacties