Lees hier alle belangrijke informatie voor Oranje - Duitsland

Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Spanje
Het elftal van de OranjeLeeuwinnen voor de wedstrijd tegen Spanje Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen komende woensdagavond de allesbeslissende wedstrijd in de Nations League tegen Duitsland. Ben jij bij deze wedstrijd, waarin Oranje het ticket voor de Spelen kan pakken, aanwezig? Lees hieronder dan alle belangrijke informatie.

Let op: De KNVB verwacht drukte bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij jouw ingang bent om niets van de warming-up en wedstrijd te hoeven missen.

Tickets

Tickets worden in de week voor de wedstrijd via e-mail toegestuurd en heb je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd in je bezit. Je kan je ticket bij de ingang van het stadion laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Het is dus niet nodig om je ticket uit te printen. Voor een snelle doorstroom bij het stadion is het handig als iedereen een eigen ticket op zijn/haar telefoon heeft.

Tickets niet ontvangen?
Het kan zijn dat de tickets in de ongewenste e-mail binnenkomen. Check dus even je spam e-mailbox. Daarnaast kun je je tickets ook zelf opnieuw ‘printen’. Ga naar onsoranje.nl/tickets en log in met jouw account. Selecteer rechtsboven in je profiel de optie Ticket. Vink jouw bestelde ticket(s) aan en klik op Herprint. Je ontvangt de tickets nu opnieuw per e-mail.

Vervoer en parkeren

Reis je per trein, kom op tijd. Reken erop dat je vanaf het treinstation Heerenveen ongeveer 20 minuten moet lopen naar het stadion.

Je kunt ook per bus naar het voetbalstadion. De Arriva bussen Qliner 315, 320, 324 rijden van en naar het busstation. In de bus kun je betalen met je OV-chipkaart of bankpas.

Bekijk hier de actuele opties met het openbaar vervoer.

Let op: terug naar huis met openbaar vervoer
Houd de vertrektijden van de treinen en bussen in de gaten na afloop van de wedstrijd. Is er een verlenging van de wedstrijd en/of zijn er nog strafschoppen? Let dan op of je die laatste bus of trein nog haalt!

 • De allerlaatste bus naar het treinstation van Heerenveen vertrekt om 00.41 uur.
 • De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23.44 uur.
 • Richting Leeuwarden vertrekt de laatste trein om 00.29 uur.

Met de auto

Aanrijdroutes
We geven hieronder aan wat voor jou de beste aanrijdroute is in combinatie met de meest praktische parkeerplaatsen. Volg altijd de aanwijzingen op van borden en van de verkeersregelaars.

 • Kom je vanuit richting Drachten /Groningen (A7)?
  Neem afslag 26a en parkeer op P6, P10, P11 of P12.
 • Kom je uit richting Zwolle/ Wolvega (A32)?
  Neem afslag 11 (Heerenveen/Oranjewoud) en kies voor parkeren op P3 / P5a. Of neem afslag 12 (Heerenveen-centrum) en kies voor parkeren op P6.
 • Kom je vanaf Joure/ Sneek (A7)?
  Neem afslag 25 en kies voor parkeren op P9. Of neem afslag 26a bij Tjalleberd en kies voor parkeerterreinen P6 / P10 / P11 / P12.
 • Kom je vanaf Leeuwarden (A32)?
  Neem afslag 12 (Heerenveen-centrum) en kies voor parkeren op P6 en P9.

Parkeren
Voorkom zoeken naar een parkeerplaats en koop vooraf een parkeerkaart.

ParkeerterreinLocatieLooptijd naar stadionParkeertarief
P3De Opslach 26, 8448 GV Heerenveen5 minuten€ 10,-
P5aAbe Lenstra Boulevard 301, 8448 JA Heerenveen5 minuten€ 10,-
P6Sportweg, Heerenveen5 minuten€ 10,-
P9Plein Noord, Heerenveen15 minuten€ 5,-
P10Mercurius 14, 8448 GX, Heerenveen30 minuten€ 2,-
P11Saturnus 5, 8448 CC, Heerenveen30 minuten€ 2,-
P12Saturnus 7, 8448 CC, Heerenveen30 minuten€ 2,-

Klik hier voor het aanschaffen van parkeerkaarten in de KNVB Ticketshop.

Let op
Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files.

Oranje Fanzone

Ook bij deze wedstrijd is er weer een Oranje Fanzone powered bij Heineken. Dé perfecte plek voor alle Oranjefans om voor de wedstrijd in de stemming te komen. Kom dus op tijd naar het stadion en neem een kijkje op de Oranje Fanzone. Er is muziek, hapje & drankje, de nieuwste merchandise en leuke partner activiteiten. Dé ultieme start van het Oranjefeest dus. De Oranje Fanzone is geopend van 17.00 uur – 20.00 uur.

Stadioninformatie

In het stadion is catering aanwezig. Je kunt voor, tijdens en na de wedstrijd eten en drinken halen bij de diverse horecapunten. In het stadion wordt gewerkt met consumptiemunten, die per pin of contant verkrijgbaar zijn.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Als je vanwege medische redenen een tas, groter dan het toegestane formaat, mee dient te nemen naar het stadion, kun je dit vooraf laten weten via internetverkoop@knvb.nl.

Verder is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen, clubshirts en/of clubuitingen te dragen, bier te gooien vanaf de tribunes, vuurwerk mee te nemen of het veld te betreden.

Sfeeractie

Tijdens de warming up van het Nederlands elftal gaan we met alle Oranjefans ook warmdraaien voor de wedstrijd. Neem dus allemaal een Oranjesjaal mee en zwaaien maar!

Heb je geen sjaal? Geen zorgen! Haal snel jouw Oranjesjaal via de KNVB shop en laat jouw support zien! Samen achter Oranje.

Lees meer:
0 reacties