Lees hier alle belangrijke informatie voor de KNVB Bekerfinale

De TOTO KNVB Beker
De TOTO KNVB Beker Foto: © Orange Pictures

Op maandag 20 mei staat de finale van de TOTO KNVB Beker op het programma. Ajax en Fortuna Sittard gaan in het Koning Willem II Stadion in Tilburg strijden om de Dennenappel. Ben je bij deze wedstrijd aanwezig? Lees onderstaande bezoekersinformatie vooraf goed door.

Let op: houd rekening met langere reis- en wachttijden. Het stadion gaat om 13.00 uur open. Zorg dat je uiterlijk om 14:00 uur jouw stoel opzoekt, dan mis je niks van het spektakel.

Parkeren en openbaar vervoer

Kom je met de auto en wil je verzekerd zijn van een parkeerplek? Schaf dan van tevoren een parkeerticket aan in de KNVB Ticketshop voor P3. Parkeertickets zijn verkrijgbaar voor 5 euro. Op de wedstrijddag is het ook mogelijk om tegen betaling te parkeren bij parkeerterrein Stappegoor. Bij Stappegoor is het niet mogelijk om van tevoren een p-ticket aan te schaffen.

Kom je per trein? Dan adviseren we je te reizen naar station NS-station Tilburg CS. Het Koning Willem II stadion is vanaf NS-station Tilburg CS naar bushalte 'Willem II Stadion' via streekbuslijnen '132 Breda' (ook vanuit Baarle-Nassau) en '450 Station Turnhout' te bereiken, als je deze bus pakt, stap je voor het stadion uit. Ook met stadsbuslijn '8 Het Laar' (via Tilburg-centrum) naar bushalte 'Oude Goirleseweg/Laarstraat' is het stadion te bereiken, deze halte ligt 400 meter van het stadion vandaan.

Stadion- en ticketinformatie

Heb je een print@home ticket ontvangen? Print je ticket voordat je naar het stadion komt. Dat voorkomt extra wachttijd en ongemak voor jezelf en anderen.  

Problemen met je tickets?
In geval van problemen met je toegangsbewijs, zijn er servicedesks geopend aan de hoofdzijde (Goirleseweg) van het stadion. Je vindt hier servicedesks van Ajax, Fortuna Sittard en de KNVB.

Eten & drinken
In en rondom het stadion zijn diverse drink- en eetgelegenheden. In het Koning Willem II stadion geldt pin-only. 

Belangrijk:

Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan. Je kunt helaas géén tassen in bewaring geven. Zie je iets verdachts? Meld het dan bij de dichtstbijzijnde steward of beveiliger.

Vuurwerk
Het afsteken van vuurwerk in een stadion of op volle tribunes brengt jou en je medesupporters in gevaar en is daarom niet toegestaan.

Steek je toch vuurwerk af? Dan krijg je een boete van €450 en een stadionverbod.

Lees meer:
0 reacties