'Lauren James ontvolgt ploeggenoten na opstootje in bekerclash'

Het 'opstootje' tussen Lauren James en Millie Turner
Het 'opstootje' tussen Lauren James en Millie Turner Foto: © BSR Agency

Er zit wat spanning bij leden van de nationale ploeg van Engeland. In de bekerwedstrijd tussen Manchester United en Chelsea ging het mis tussen Millie Turner en Lauren James.

James scoorde op slag van rust de 2-1 tegen United en wilde de wedstrijd zo snel mogelijk hervatten. Manchester United-verdedigster Turner wilde de zaken vertragen en hield daardoor de bal bij zich. Dat zorgde voor irritatie bij James, die vervolgens haar arm om de nek van Turner sloeg.

United won uiteindelijk en Turner vierde dat onder meer op Instagram. Ze plaatste de foto van het 'opstootje', met het onderschrift "KAMMOONNNN". Later plaatste de verdedigster het beeld ook op haar Story, met daarbij 'Zie jullie op Wembley, mijn Reds!', met twee emoji's.

Volgens The Telegraph heeft James nu Turner en United-speelsters Ella Toone en Mary Earps ontvolgd op Instagram. De vier zijn ploeggenoten bij Engeland en dus wordt er in Engeland met grote ogen gekeken naar bondscoach Sarina Wiegman. "Zij zal ervoor moeten zorgen dat er geen aanhoudende vijandigheid tussen de speelsters ontstaat", wordt er geschreven.

Lees meer:
0 reacties