Kroezen: "Die carrière is begonnen tijdens de corona periode"

Sterre Kroezen
Sterre Kroezen Foto: © Orange Pictures

Sterre Kroezen is nog altijd enorm gelukkig dat ze voor FC Twente mag spelen. De talentvolle voetbalster is goed op het veld, maar ook haar freestyle-carrière zit in de lift.

"Het is en was een droom die uitkwam om te spelen voor FC Twente Vrouwen", zegt Kroezen tegen Food by Sab. "Elke dag sta ik met veel plezier op het veld en geniet ik ervan om met deze meiden te mogen spelen. Echter moet de definitieve doorbraak nog komen en daar werk ik iedere dag heel hard voor. Mijn freestyle carrière is eigenlijk begonnen tijdens de corona periode toen er veel schoollessen uitvielen. Hierdoor had ik meer tijd om skills te oefenen. Een van mijn favorieten is de Abbas around the world."

"Naast mijn club FC Twente kwam ik ook nog uit voor het Nederlands Elftal onder 17, vervolgt de voetbalster. "Dat is echt een grote eer. Afgelopen jaar heb ik mijn 1e EK mogen spelen. Dat was een super vette belevenis en ik ben hierdoor een ervaring rijker geworden. Sinds kort ben ik ook Nike Athlete, dat was ook echt een droom die uitkwam voor mij. Ik heb natuurlijk best al volgers op social media. De aandacht die krijg, daar probeer ik vrij nuchter mee om te gaan en ik probeer mensen te inspireren."

"Mijn hoogtepunten tot nu toe zijn mijn 1e contract bij FC Twente Vrouwen en natuurlijk het EK dat ik heb mogen spelen met het Nederlands Elftal onder 17. Daarbij is het tekenen van mijn eerste Nike contract natuurlijk ook een hoogtepunt voor mij. Het is mijn droom om door te breken bij FC Twente en vanuit daar een stap te maken naar het buitenland. Uiteraard droom ik ervan om uit te komen voor het Nederlands Elftal", aldus Kroezen.

Feyenoord of PSV wint voor 50 (!) keer je inzet!

FC Twente en PSV nemen het zondagmiddag tegen elkaar op in De Kuip. Wie wint de topper tussen de nummers twee en één van de Eredivisie? Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord of PSV! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand