Koppers neemt afscheid van ADO Den Haag: "Na meer dan tien jaar..."

Het logo van ADO Den Haag in het stadion
Het logo van ADO Den Haag in het stadion Foto: © Orange Pictures

Bianca Koppers vertrekt bij ADO Den Haag. Via Instagram neemt de coach van de beloftenploeg afscheid van de residentieclub, waar ze jarenlang actief was.

Koppers was eerder assistent bij de beloften en ging in het seizoen 2022/23 aan de slag als hoofdtrainer van Jong ADO Den Haag. "Na meer dan 10 jaar gaat dan nu de deur dicht bij ADO Den Haag", begint ze haar verhaal op Instagram. "Ongelofelijk genoten van alle momenten op het veld en rondom de teams."

"Vooral de afgelopen 2 seizoenen als hoofdtrainer van Jong ADO Den Haag. Waarin ik heb mogen werken met 2 geweldige selectie groepen. Niet alleen op sportief gebied mooie successen behaald; Seizoen 2022/23 3e plek (nr.1.Ajax, nr.2 PSV), Seizoen 2023/24 3e plek (nr.1 PSV, nr.2 Ajax)", schrijft Koppers.

"Maar ook te denken aan het trainingskamp in Milaan met het bijwonen van de afscheidswedstrijd van Zlatan Ibrahimović in een uitverkochte San Siro. En afgelopen seizoen het trainingskamp in Parijs met een oefenwedstrijd tegen PSG O19 en een meet and greet met de selectie van het eerst elftal en dat alles op het net nieuwe geopende trainingscomplex."

Koppers besluit: "Het samenwerking met de andere stafleden die er met de zelfde passie en bereidheid mede een ongelofelijk succes van gemaakt hebben. ENORM BEDANKT! Zonder ook maar iemand te kort te doen!"

Waar haar toekomst ligt, is op dit moment nog niet bekend.

Lees meer:
0 reacties