Koopman: "Zal VV Alkmaar altijd dankbaar blijven voor die jaren"

Sanne Koopman in actie namens VV Alkmaar
Sanne Koopman in actie namens VV Alkmaar Foto: © Orange Pictures

Sanne Koopman verruilt VV Alkmaar deze zomer voor Feyenoord. De jonge aanvalster kijkt positief terug op haar jaren in Alkmaar.

"Ik heb mijzelf zowel als voetbalster als mens enorm ontwikkeld in die vijf jaar en heb genoten van alle mooie momenten", vertelt ze aan het Alkmaars Dagblad.

Koopman vervolgt: "Begonnen als jeugdspeelster en vervolgens in de Eredivisie gekomen, maar ook geholpen met de zondagschool en het trainen en begeleiden van de talententeams. Ik zal VV Alkmaar altijd dankbaar blijven voor die jaren."

Het familiaire gevoel bij VV Alkmaar zal ze vooral gaan missen. "Ik heb vanaf dat ik hier binnen kwam altijd het idee gehad in een grote familie terecht gekomen te zijn."

"Iedereen kent elkaar en weet wat men van elkaar kan verwachten. Maar ook kleine dingetjes zal ik missen zoals het wandelen met Tommy, de hond van onze manager Patrick, of het contact met het G-team", zegt Koopman.

Een terugkeer bij VV Alkmaar in de toekomst sluit de aanvalster niet uit. "Wat de toekomst brengt weet je nooit. Ik ga mij uiteraard volledig focussen op Feyenoord, maar ik zal gerust nog wel eens een keertje komen kijken. Wat er daarna volgt is toekomstmuziek."

"De aanstaande samenwerking met AZ zie ik als zeer positief voor VV Alkmaar dus wie weet wat er in de toekomst gebeurt", zegt ze. "Wellicht kom ik ooit terug als als speelster of jeugdtrainer, maar daar valt nu nog niets zinnigs over te zeggen."

"Ik hoop in ieder geval nog een flink aantal jaren zelf te kunnen voetballen en belangrijk te zijn voor Feyenoord", besluit Koopman.

Nederland - Argentinië

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de kwartfinale! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen Argentinië. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Argentinië! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
8/12
ADO Den Haag V
19:30
Feyenoord V
vr
9/12
PEC Zwolle V
18:00
VV Alkmaar W
vr
9/12
SC Heerenveen V
18:00
Excelsior Rotterdam W
vr
9/12
Telstar W
18:00
PSV V
zo
11/12
FC Twente V
16:45
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 9 39 27
2 Ajax V 9 29 24
3 Fortuna Sittard W 9 16 19
4 ADO Den Haag V 9 12 16
5 PSV V 9 6 16
6 Feyenoord V 9 -2 13
7 PEC Zwolle V 8 -14 8
Bekijk de hele stand