Koopman kijkt uit naar spelen in De Kuip: "Dat is fantastisch!"

Sanne Koopman
Sanne Koopman Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelde afgelopen woensdag tegen SC Heerenveen. De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor de Rotterdammers. Sanne Koopman deelt haar mening over de wedstrijd.

"Ik vond het, van onze kant, een beetje een saaie wedstrijd", begint Koopman in gesprek met Feyenoord TV na afloop. "Zij hebben veel meer de bal gehad en waren eigenlijk veel dominanter. Wij liepen vooral achter de bal aan, maar waren wel dodelijk effectief en daardoor hebben we uiteindelijk de wedstrijd gewonnen."

"Ik denk dat wij qua drukzetten geen grip op hun konden krijgen", legt Koopman uit. "Ze hebben niet heel veel grote kansen gehad, dus ze zijn ook niet extreem gevaarlijk geweest. We komen er zelf ook wel weer een paar keer gevaarlijk uit. Het was een beetje lastig. Kan er nu nog niet echt de vinger op leggen waar het aan lag."

In de tweede helft kreeg Feyenoord steeds meer grip op de wedstrijd, maar tot meer goals kwam de club niet. "Er kwamen heel veel grote ruimtes voor ons en dat spelen wij eigenlijk niet goed uit. Daar waren we veel te slordig in. Dus dat is zonde, want ik denk dat we anders nog wel meer goals hadden kunnen maken."

De laatste wedstrijd van het seizoen speelt Feyenoord tegen FC Utrecht in De Kuip. Voor Koopman en haar team een mooie ervaring. "Dat is fantastisch! Sowieso is in De Kuip spelen is fantastisch en de laatste wedstrijd daar dan spelen, dat is heel mooi. We kijken er allemaal heel erg naar uit", sluit Koopman af.

Lees meer:
0 reacties