Koopman: "Ik weet zeker dat de tweede seizoenshelft beter wordt"

Sanne Koopman juicht na haar goal namens Feyenoord
Sanne Koopman juicht na haar goal namens Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord had het erg moeilijk tegen ADO Den Haag. Lang leek het erop dat de Rotterdammers zouden verliezen, maar uiteindelijk viel toen toch de 1-1. Doelpuntenmaker Sanne Koopman haalde opgelucht adem.

Koopman denkt dat haar team het maximale uit deze wedstrijd heeft gehaald. Tegenover het clubkanaal geeft ze aan: "Uiteindelijk ben ik blij dat we een punt hebben gepakt en dat we niet hebben verloren. Ik denk wel dat we de eerste helft te voorzichtig en te rustig hebben gespeeld. Ik denk ook dat we te weinig kansen hebben gecreëerd. In de tweede helft zie je veerkracht. We blijven als ploeg bij elkaar en daar ben ik wel trots op."

De spits ziet zeker nog ruimte voor verbetering. "We wonnen een hoop ballen terug, maar die waren we dan ook snel weer kwijt. Eigenlijk hebben we niet heel veel kansen gecreëerd. We waren wel fel, maar het was nog niet helemaal goed. Ik ben blij dat ik gescoord heb."

Feyenoord staat nu op de negende plek, maar Koopman maakt zich weinig zorgen. "De resultaten vallen gewoon tegen. Desondanks blijven we als team wel elke dag met elkaar knokken. We hebben het niet opgegeven en blijven ook kritisch naar elkaar. Met het team zit het goed. Als we daaraan vasthouden weet ik zeker dat het de tweede seizoenshelft beter gaat worden voor ons."

Lees meer:
0 reacties