KNVB komt met unieke podcastserie: inkijk in de wereld van Oranje

De KNVB komt vanaf aankomende donderdag met de podcastserie 'The Oranje Beat'. Deze serie, bestaande uit vijf afleveringen, biedt luisteraars een exclusieve inkijk in de wereld van de OranjeLeeuwinnen.

Elke aflevering bevat een gesprek tussen twee speelsters die een bijzondere band met elkaar hebben, waarin ze openhartig praten over hun ervaringen, uitdagingen en successen. De podcast belicht niet alleen de voorbereidingen op het WK, maar werpt ook een licht op hun dagelijks leven. In de eerste aflevering staan keepster Daphne van Domselaar en verdedigster Kerstin Casparij centraal. Zij delen een sterke vriendschap en vertellen over hun ervaringen als vriendinnen die samen het avontuur van het WK aangaan.

Op 16 juli wordt de tweede aflevering uitgebracht, waarin presentatrice en sportjournalist Diana Kuip in gesprek gaat met Jackie Groenen en Wieke Kaptein. Dit bijzondere duo deelt hun ervaringen over het deelnemen aan het WK en de bewondering van Kaptein voor Groenen als haar grote idool. Ook Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal komen aan bod, waar ze vertellen over hun perspectief op het niet meedoen aan het WK.

De podcastserie ‘The Oranje Beat’ bestaat uit de volgende afleveringen:

13 juli: Aflevering 1: Daphne van Domselaar en Kerstin Casparij

16 juli: Aflevering 2: Jackie Groenen en Wieke Kaptein

21 juli: Aflevering 3: Lineth Beerensteyn en Renate Jansen

25 juli: Aflevering 4: Dominique Janssen en Lynn Wilms

30 juli: Aflevering 5: Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal

De podcast biedt fans een unieke kans om de OranjeLeeuwinnen van dichtbij te leren kennen en hun reis naar het WK te volgen. 'The Oranje Beat' is vanaf donderdag 13 juli beschikbaar op verschillende podcastplatforms, waaronder Spotify.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand