KNVB komt met bezoekersinformatie rondom finale TOTO KNVB Beker

Een eerder duel tussen PSV en Ajax
Een eerder duel tussen PSV en Ajax Foto: © Pro Shots

Komende maandag staat in het Goffertstadion in Nijmegen de finale van de TOTO KNVB Beker op het programma. PSV en Ajax nemen het daarin tegen elkaar op. De KNVB komt nu met de bezoekersinformatie.

De poorten van het stadion gaan op de wedstrijddag om 13.30 uur open. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent want er is een mooie openingsshow!

Voorafgaand en tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Betalen met pin is mogelijk.

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Je kunt je ticket(s) uitprinten en meenemen naar het stadion. Het is ook mogelijk om je ticket(s) vanaf een smartphone te laten scannen.

Vervoer
De volledige adresgegevens van het Goffertstadion zijn Stadionplein 1, 6532 AJ te Nijmegen. Het stadion is omgeven door het groen van het Goffertpark en is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Kom je met de trein, dan heb je een aantal opties. Allereerst is er het treinstation ‘Goffert’. Vanaf hier is het nog tien minuten wandelen naar het stadion.

Als je uitstapt op het station ‘Nijmegen Centraal’ kun je vervolgens een bus pakken naar ofwel de Krekelstraat, ofwel De Hertstraat, ofwel de Heideparkseweg, ofwel de Burgemeester Daleslaan. Vanaf elk van deze vier bushaltes is het nog een paar minuten lopen naar het stadion.

Kom je met de auto?
Parkeerplaatsen P1 is alleen beschikbaar voor genodigden die in het bezit zijn van een parkeerkaart. Parkeren kan op P2 en P4. De parkeerplaatsen P2 en P4 zijn vanaf 13.00 uur geopend. Toegangsbewijzen voor deze parkeerplaatsen zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop.

Let op: er zijn werkzaamheden op de Hatertseweg in Nijmegen aankomend paasweekend. Komend vanaf de A73 kan het beste worden omgereden via de Weg door Jonkerbos en dan de Burgemeester Daleslaan op om het Goffertstadion te bereiken. Vanaf het centrum van Nijmegen kun je via wel de Hatertseweg richting de Burgemeester Daleslaan rijden.

Met de fiets
Bezoekers die op de fiets komen, kunnen deze plaatsen in het Goffertpark of in de fietsenstallingen bij het Goffertstadion. Dit betreffen geen bewaakte fietsenstallingen.

Belangrijke spelregels
Geen grote tassen toegestaan
Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang.

Het Goffertstadion is rookvrij

Roken is dus niet toegestaan. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de openlucht bevinden.

Lees meer:
0 reacties