KNVB gooit laatste kaarten OranjeLeeuwinnen-Finland in de verkoop

Fans van de OranjeLeeuwinnen in het Abe Lenstra Stadion
Fans van de OranjeLeeuwinnen in het Abe Lenstra Stadion Foto: © BSR Agency

De KNVB heeft woensdagmiddag de laatste kaarten voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Finland in de verkoop gegooid. Op moment van schrijven zijn er nog iets meer dan 400 tickets beschikbaar voor het duel op Het Kasteel.

De kaartverkoop voor het duel in Rotterdam ging maandag 15 april van start voor Oranje ClubCardhouders. Twee dagen later begon de vrije verkoop en sindsdien ging het hard: op 29 april meldde de KNVB dat de wedstrijd voorlopig uitverkocht was. Inmiddels zijn er dus toch nog wat kaarten beschikbaar.

Daarnaast heeft de voetbalbond een speciaal OranjeLeeuwinnen VIP-arrangement in het leven geroepen. Voor 65 euro krijg je een business seat op de middellijn van Het Kasteel, een unieke wedstrijdsjaal, ontvangst in de Kasteelloge met een borrelhapje en een consumptiemunt voor een drankje.

De kaarten, zowel regulier als voor het VIP-arrangement, zijn beschikbaar via deze link. De OranjeLeeuwinnen en Finland nemen het tegen elkaar op op Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam. De aftrap op 31 mei is om 20:45 uur. Vier dagen later, op dinsdag 4 juni, is het affiche omgedraaid en gaat Nederland op bezoek in Finland.

 Na de eerste twee duels in de EK-kwalificatie staan alle landen in groep A1 op drie punten. Oranje begon de jacht op een ticket voor het toernooi van 2025 met een nederlaag tegen Italië. Vier dagen later werd er met 1-0 gewonnen van Noorwegen.

Lees meer:
0 reacties