KNVB en Azerion lanceren Eredivisie-app: "Op de voet volgen"

De Azerion Vrouwen Eredivisie App is vanaf nu te downloaden
De Azerion Vrouwen Eredivisie App is vanaf nu te downloaden Foto: © KNVB

De KNVB en Azerion Sports lanceren donderdag een nieuwe app voor de Azerion Vrouwen Eredivisie. In de Azerion Vrouwen Eredivisie App kunnen fans onder andere live scores volgen, tickets kopen, stemmen op de woman of the match, de uitslag voorspellen en games spelen. Met de nieuwe app wil de KNVB de competitie nog toegankelijker maken en de interactie met fans vergroten.

"We willen er voor de fans fysiek zijn, maar ook digitaal", zegt Dave Dekker, directeur commercie van de KNVB. "Deze app is de plek waar je alles van de competitie op één plek vindt en waarmee de Azerion Vrouwen Eredivisie altijd dichtbij is. Hiermee zijn we ook in staat om fans beter te leren kennen, relevanter voor ze te worden en toegevoegde waarde te creëren. De nieuwe app is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen Azerion en de KNVB."

"Richting de toekomst is deze app een belangrijke stap om de Azerion Vrouwen Eredivisie verder te laten groeien. Hiermee kunnen we rondom wedstrijden en daarbuiten contact hebben met onze fans", aldus Lucienne Reichardt, manager vrouwenvoetbal van de KNVB. “De Azerion Vrouwen Eredivisie spreekt een jonge doelgroep aan en een mobiele app past daar perfect bij."

Azerion Sports, ontwikkelaar van de app, focust zich op het vergroten van de betrokkenheid van de fans bij clubs. "Dit is een volgende stap om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten en te professionaliseren", aldus Robbert Oomens, product director van Azerion Sports. "Wij investeren in de toekomst van het vrouwenvoetbal, belangrijk daarbij is een sterke digitale component. We zijn erg blij met de lancering van de Azerion Vrouwen Eredivisie App, die ervoor zorgt dat je vanaf nu de competitie, je club en favoriete speelsters op de voet kunt volgen."

De Azerion Vrouwen Eredivisie App is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
20/04
Ajax V
14:00
AZ W
za
20/04
PEC Zwolle V
14:00
Telstar W
za
20/04
PSV V
16:30
SC Heerenveen V
zo
21/04
ADO Den Haag V
12:15
Feyenoord V
zo
21/04
Excelsior Rotterdam W
12:15
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 19 35 52
2 Ajax V 19 36 45
3 PSV V 19 22 35
4 Fortuna Sittard W 19 20 31
5 ADO Den Haag V 19 8 26
6 Utrecht W 19 -10 26
7 PEC Zwolle V 19 -3 25
Bekijk de hele stand