Knol hoopt op Oranje-uitnodiging: "Dat durf ik best te zeggen"

Anna Knol
Anna Knol Foto: © Orange Pictures

Anna Knol hoopt zich dit seizoen te mogen melden in Zeist. Jong Oranje halen is een van de doelen van de verdedigster van Fortuna Sittard.

"Daar mag ik nog voor spelen. Die ploeg speelt vooral oefenpotjes om speelsters ready te maken voor het grote Oranje. Daar is met Stefanie van der Gragt na het WK inderdaad net een speelster afgezwaaid die op mijn positie speelde, maar er kunnen centraal achterin maar twee speelsters staan en er zijn er veel meer die daar ook wel willen spelen", zo geeft Knol aan in gesprek met het Noordhollands Dagblad.

"Natuurlijk hoop ik uiteindelijk op het echte Oranje", aldus de verdedigster, die eerder bij VV Alkmaar en het Italiaanse Empoli speelde. "Maar voor nu mik ik eerst op Jong Oranje. Ook daar ben ik nog nooit voor uitgenodigd. Dat wordt wel eens tijd. Ja hoor, dat durf ik best te zeggen. Ik denk dat ik het verdiend heb om mij daar in ieder geval eens te laten zien."

"De assistent-bondscoach is wel eens komen kijken hoor, dus ze weten dat ik er ben. Ook dit seizoen ga ik keihard mijn best doen en dan hoop ik een keer op een selectie", sluit Knol af.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand