Kleine legt transfer uit: "Was op zoek naar een nieuwe omgeving"

Rachel Kleine
Rachel Kleine Foto: © BSR Agency

Rachel Kleine mag zich komend seizoen speelster van De Graafschap noemen. De verdedigster verruilt Excelsior voor de club uit Doetinchem en is blij met die nieuwe uitdaging.

"Ik wilde ten eerste wat dichter bij huis voetballen. De Graafschap is vanaf Enschede prima te doen. Ik was op zoek naar een nieuwe omgeving, een nieuwe uitdaging", legt de 22-jarige Kleine uit op de kanalen van De Graafschap. "Die heb ik hier wel gevonden."

De verdedigster gaat verder: "Welk gevoel ik bij De Graafschap kreeg? Ik had een heel warm gesprek, het voelde vanaf moment één al heel goed. Er zit een goed plan achter. Ik voelde me vanaf moment één thuis", zegt Kleine, die zichzelf omschrijft als een centrale verdediger die 'heel goed is in verdedigen, duels, kopduels, grondduels'. "Ook heb ik een goede crosspass. En voetballen kan ik ook wel een beetje", lacht ze.

Kleine barst van de ambitie. "We moeten ten eerste de B-poule uit, na een halfjaar. Dan zien we vanaf daar wel wat er gaat gebeuren. In zo'n debuutseizoen kunnen er heel veel gekke dingen gebeuren. Wie weet."

Lees meer:
0 reacties