Kerkdijk: "Jullie zijn er voor mij geweest in moeilijke tijden"

Danique Kerkdijk wordt in de lucht gegooid door haar ploeggenoten van FC Twente
Danique Kerkdijk wordt in de lucht gegooid door haar ploeggenoten van FC Twente Foto: © BSR Agency

Danique Kerkdijk heeft haar carrière vrijdag afgesloten met de winst van de Eredivisie Cup. In de finale won FC Twente met 3-2 van PSV. Samen met Renate Jansen mocht Kerkdijk de beker omhoog houden.

Op Instagram blikt Kerkdijk terug op haar laatste seizoen als profvoetbalster. "De aller allerlaatste. Ik ben zo trots dat ik deel uit mocht maken van deze geweldige groep met geweldige mensen. Aan iedereen het allerbeste met de volgende stappen die je gaat maken in je carrière. Heb vertrouwen, geloof en vertrouw in jezelf, als persoon en als speler! Het gaat je lukken, geen twijfel mogelijk!", schrijft de 28-jarige verdedigster op Instagram.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de 'appeltjes' van Kerkdijk. Ze woont samen met Wieke Kaptein, Caitlin Dijkstra en Marisa Olislagers in een huis Karel Appelstraat, vandaar de bijnaam 'appeltjes'. "Jullie... Jullie zijn er voor mij geweest in moeilijke tijden. We hebben zoveel plezier gehad en gelachen!"

"Jullie zijn onwerkelijk geweest! Ik zal er zijn om jullie allemaal te ondersteunen tijdens jullie eigen reizen. Ik ben trots op jullie drie", aldus Kerkdijk. 

Lees meer:
0 reacties