Kellermann over komst Kalma: "Blij dat ze voor ons heeft gekozen"

Ralf Kellermann
Ralf Kellermann Foto: © Pro Shots

Fenna Kalma rijgt al seizoenen achter elkaar de doelpunten aaneen in de Eredivisie. De spits van FC Twente gaat na de zomer haar eerste buitenlandse avontuur aan en vertrekt naar VfL Wolfsburg.

Ralf Kellermann, directeur vrouwenvoetbal van VfL Wolfsburg, is content met de komst van de OranjeLeeuwin, zo laat hij weten op de website van de Duitse club. "Als een van de beste aanvallers in de Nederlandse competitie staat Fenna al enige tijd in de belangstelling van tal van internationale clubs. We zijn des te blijer dat ze besloten heeft zich bij ons aan te sluiten."

"In de vrouwen Bundesliga zal Fenna op een andere manier worden uitgedaagd dan in de Eredivisie, maar bij ons zal ze de ideale omgeving vinden om deze uitdaging aan te gaan", vervolgt Kellermann, die denkt dat Kalma zich snel zal aanpassen aan haar nieuwe omgeving. "Het feit dat ze al onder Tommy Stroot heeft gewerkt bij FC Twente en ook onze Nederlandse speelsters kent van het nationale team zal haar helpen om zo snel mogelijk te acclimatiseren."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand