Kealyn Thomas vertrekt bij PSV: "Het is tijd voor een nieuwe stap"

Kealyn Thomas aan de bal namens PSV
Kealyn Thomas aan de bal namens PSV Foto: © BSR Agency

AZ presenteerde begin deze week Kealyn Thomas als nieuwste aanwinst. De 18-jarige middenveldster komt over van PSV en heeft in Alkmaar een tweejarig contract getekend.

Thomas speelde sinds 2021 voor PSV. Ze sloot destijds aan bij Jong PSV en uiteindelijk speelde ze in totaal 61 wedstrijden voor de Eindhovense beloften. Met Jong PSV werd ze tweemaal landskampioen. In oktober vorig jaar debuteerde Thomas in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Sindsdien speelde de jongeling elf wedstrijden op het hoogste niveau.

Nu kiest Thomas dus voor een stap naar AZ. "Het is tijd voor een nieuwe stap, maar ik ben heel dankbaar voor mijn tijd bij PSV. Het heeft me veel gebracht en ik heb me hier maximaal kunnen ontwikkelen', neemt ze afscheid op de website van PSV.

Lees meer:
0 reacties