Kay-Lee de Sanders komt met mooie woorden: "Echt mijn steunpilaar"

Kay-Lee de Sanders
Kay-Lee de Sanders Foto: © Pro Shots

Kay-Lee de Sanders heeft een enorm goede band met haar moeder, Ellen. Speciaal voor Moederdag vertelt de verdedigster daarover bij Ajax TV.

"Als ik mijn moeder zou omschrijven, zou ik zeggen dat ze altijd heel veel liefde geeft. Toen ik klein was, was mijn moeder voor mij mijn steunpilaar", geeft De Sanders aan. "Ze was er altijd voor me. Rondom school, ze kwam me altijd ophalen. Ik heb nooit echt bij buitenschoolse instanties gezeten, mijn moeder was er eigenlijk altijd."

De twee hebben een goede band: "Ik deel eigenlijk alles met mijn moeder. Niet alles alles, maar wel alles, haha. Niks is te gek. Ik kan eigenlijk met alles terecht bij mijn moeder. Er is geen drempel", merkt de verdedigster op. "Mijn moeder heeft me heel erg geholpen met schijt hebben aan wat anderen van je vinden", aldus De Sanders.

Ze vervolgt: "Dat je jezelf mag zijn. Omdat ik best wel een eigen uiterlijk heb, zeg maar, niet doorsnee meisje met lange haren enzo, heeft ze me daar altijd in gesteund. Ze heeft altijd gezegd dat ik mag zijn wie ik mag zijn en dat ik trots mag zijn op hoe ik ben. Ze zijn supertrots op mij", zegt De Sanders over haar ouders.

Lees meer:
0 reacties