Kaptein na 6-0 zege: "Dat zal een hele andere wedstrijd worden"

Wieke Kaptein
Wieke Kaptein Foto: © Orange Pictures

FC Twente heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finalewedstrijd in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League. De ploeg uit Enschede won met 6-0 van Sturm Graz.

Het zorgt voor tevredenheid bij trainer Joran Pot. "Ik had verwacht dat we dominant zouden kunnen spelen vandaag, en dat bleek ook het geval", zegt hij op de clubwebsite. "We hebben een mooie wedstrijd op de mat gelegd. We hebben Sturm Graz laten lopen en de ruimtes die daardoor kwamen hebben we goed bespeeld. Ik heb hele mooie doelpunten gezien."

Wieke Kaptein, die deze week een contract tekende bij Chelsea, was bij meerdere doelpunten betrokken. "Het was een lekkere wedstrijd voor mij. We hebben goed voetbal laten zien en waren erg efficiënt voor de goal", zegt de 18-jarige middenveldster.

FC Twente neemt het zaterdag in de finale op tegen Levante. "Dat is een sterke tegenstander", weet Kaptein. "Ze zijn voetballend sterk en ook nog fysiek. Dat zal een hele andere wedstrijd worden. Wij kunnen als team ook heel goed voetballen, en daar zullen we zaterdag in mee gaan", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties