Kaptein heeft hoofdrol in prachtige Twente-promo: "Moet zo zijn"

FC Twente speelt zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen. De Tukkers kunnen in De Grolsch Veste tegen Telstar de negende landstitel in de clubhistorie pakken. Dat zou een mooi afscheid zijn voor meerdere speelsters, waaronder Wieke Kaptein.

De jonge middenveldster, de afgelopen jaren een vaste kracht bij de Enschedese club, vertrekt komende zomer naar Chelsea. Om de supporters alvast op te maken voor het kampioensduel, komt FC Twente met een prachtige promovideo. Kaptein heeft daarin de hoofdrol.

"Aan dit seizoenskoord hangen jullie, wij, ons team. Met een aantal beleef ik dit avontuur al vanaf het begin af aan. De rest heb ik leren kennen bij deze mooie, warme club. In de hitte of in de keiharde regen, allemaal met hetzelfde doel", begint de middenveldster.

"Vandaag gaan we nog één keer strijden, voor dat ene, gezamenlijke moment", zegt Kaptein onder meer. "De Champions League, die hebben we. Maar: we willen de beste van Nederland zijn. Hij moet weer terug naar Twente", klinkt het, terwijl de kampioensschaal wordt getoond. 

Kaptein besluit: "Als klein meisje droomde ik van deze momenten. Samen zijn we begonnen, samen gaan we eindigen. Ik geloof erin dat dit zo moet zijn. Waarom? Driemaal is scheepsrecht."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand