Kaagman: ''Ze hadden in de winter ook al naar mij geïnformeerd''

Inessa kaagman brighton hove albion chelsea 60203b7c3e348
Inessa kaagman brighton hove albion chelsea 60203b7c3e348 Foto: © Pro Shots

Na vijf jaar voor Ajax te hebben gespeeld, stapte Inessa Kaagman over naar Everton. Toch tekende ze niet direct voor de ploeg uit Liverpool.

"Ik heb niet direct getekend en ben eerst nog naar huis gegaan, maar aan de hele entourage en beleving in Engeland merkte je wel dat dit een land is waar je graag wilt spelen. Na die eerste kennismaking heb ik dus de knoop doorgehakt en voor twee jaar getekend", blikt Kaagman terug in gesprek met XYTO Media.

Afgelopen zomer stond Brighton & Hove Albion voor de deur. "Zij hadden in de winterstop ook al eens naar mij geïnformeerd, maar toen wilde ik mijn contract nog uitdienen. Wel wist ik voor mezelf dat ik na het seizoen wel een andere weg wilde bewandelen en toen Brighton opnieuw contact opnam streelde dat ook wel."

"Vanwege corona kon ik er niet heen, maar uit de gesprekken die wij voerden sprak heel veel vertrouwen vanuit de club en dat leverde mij een goed gevoel op", vertelt Kaagman, die het goed naar haar zin heeft gehad afgelopen seizoen. "Ik had wel een contract voor één jaar en denk op dit moment hard na over mijn toekomst", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand