Kaagman maakt overstap: ''De juiste partij om mij verder te brengen''

Whatsapp image 2021 02 26 at 09 6038ad471da7c
Whatsapp image 2021 02 26 at 09 6038ad471da7c

Inessa Kaagman wordt vanaf heden vertegenwoordigd door FlowSports. De OranjeLeeuwin en het managementbureau hebben de handen ineen geslagen.

Kaagmaan speelt sinds afgelopen zomer bij Brighton & Hove Albion. Ze kwam over van Everton. Met Brighton staat de middenveldster momenteel op de zevende plek in de Barclay's Women's Super League. Daarvoor speelde de Oranje-international vijf seizoenen voor Ajax.

"FlowSports heeft jarenlange ervaring en een groot en sterk netwerk in het vrouwenvoetbal. Dat is de belangrijkste reden van mijn overstap. Ik ben ervan overtuigd dat zij de juiste partij zijn om mij verder te kunnen brengen in mijn carrière", reageert Kaagman op haar overstap.

Leoni Blokhuis van FlowSports is blij met de komst van Kaagman. "Met drie fulltimers zijn we dagelijks bezig met het uitbreiden en onderhouden van ons netwerk, om speelsters optimaal te kunnen begeleiden en om in staat te zijn de beste deals te maken. Inessa heeft aangegeven dat ze gelooft in onze werkwijze en wij zijn uiteraard blij om haar te mogen verwelkomen."

Foto via: FlowSports

Lees meer:
0 reacties