JVOZ-talent naar Feyenoord: "Lat ligt heel hoog bij Feyenoord"

Ballen met het logo van Feyenoord
Ballen met het logo van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Een jaar geleden gingen Feyenoord en JVOZ met elkaar in zee. Beide partijen zijn dik tevreden over die samenwerking. Voor één speelster heeft het zelfs een transfer naar Rotterdam opgeleverd.

Bij JVOZ zijn ze blij met Feyenoord als opleidingspartner. "Wat wij merken is dat de trainers zeer positief zijn over de samenwerking. Als je ziet wat Feyenoord brengt voor onze trainers, ze leren er enorm veel van", zegt voorzitter Eugene Fagg bij Omroep Zeeland. In het eerste samenwerkingsjaar werd er één talent ontdekt dat naar Rotterdam mag.

De 13-jarige Aimy de Haze speelt vanaf volgend seizoen bij de MO16. Vijf jongens van de club mochten op stage, maar van een overgang is het nog niet gekomen. "We hopen dat er meer zullen volgen, maar we beseffen dat de lat echt heel hoog ligt bij Feyenoord. En er liggen ook nog wat clubs tussen. Niet voor iedereen zal Feyenoord haalbaar zijn. Dat er een aantal die stap kunnen maken, dat is iets waar wij op hopen", aldus Joshua van Dolder, één van de coördinatoren bij JVOZ.

Lees meer:
0 reacties