John Breuer aangesteld als nieuwe hoofdtrainer Wittenhorst VR1

Meerdere ballen op het veld
Meerdere ballen op het veld Foto: © BSR Agency

Wittenhorst stelt John Breuer aan als nieuwe hoofdtrainer van Wittenhorst VR1. Met een indrukwekkende achtergrond in zowel veld- als zaalvoetbal, brengt John een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar de club.

De benoeming van Breuer onderstreept de toewijding van Wittenhorst aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. John heeft ervaring als trainer/coach op het hoogste amateurniveau in de voormalige landelijke Topklasse. “Ik ben bijzonder geïnspireerd door het succesverhaal van Wittenhorst VR1, met het recente kampioenschap en de promotie naar de 1e klasse als hoogtepunt. Het spreekt boekdelen over de ambities en de kwaliteiten van het team.” aldus John Breuer. “Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van een positieve en stimulerende omgeving waarin speelsters zich kunnen ontwikkelen en excelleren”, besluit Breuer.

Wittenhorst kijkt met vertrouwen uit naar het komende seizoen onder leiding van John en is ervan overtuigd dat zijn ervaring en aanpak het vrouwenteam naar nieuwe hoogten zal stuwen.

Lees meer:
0 reacties