Johan Derksen geeft Hermoso tip: "Dan pak je hem bij zijn kloten"

De voorzitter van de Spaanse voetbalbond, Luis Rubiales, ligt zwaar onder vuur na zijn ongewenste kus op de mond van Jenni Hermoso na de WK-finale. In Vandaag Inside ging Johan Derksen in op het voorval

"Het is wel een beetje gek... Het is wel een beetje gek. Ik zou gewoon terugzoenen, tuurlijk. Nee... Het is wel een alfamannetje", zegt Hendriks. "Bij de koningin was het ook al zo, dat hij aan zijn geslachtsdelen zat. En dan die rare situatie met die trainer van het Spaans elftal."

Ze gaat verder: "Zo'n alfaman, die denkt daadwerkelijk dat hij niks verkeerds heeft gedaan. Hij denkt: dat kan toch in de euforie. En je gaat bijna denken: het zou moeten kunnen. Ik weet niet wat de relatie is tussen die twee, maar het kan natuurlijk absoluut niet als je zo'n voorbeeldfunctie hebt."

Johan Derksen weet wel wat Hermoso had moeten doen. "Ze was overdonderd", stelt hij. "Maar, als ze er nu over nadenkt, die moet maar een ding doen. Als die vent dat doet, dan zeg je 'hier!', en pak je hem bij zijn kloten", adviseert Derksen.

De Snor gaat vervolgens serieus verder: "Zo zit die man in elkaar. Hij is heel vrij met vrouwen. Veel vrouwen zeggen daar niets van. Nu voor een groot publiek, nu wordt hij op zijn vingers getikt. Het is heel raar. Het is heel raar dat je iemand waar je zo'n verhouding mee hebt op de mond kust."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand