Joëlle Smits: "Vanuit die wedstrijd bekijk ik het vol vertrouwen"

PSV staat donderdagmiddag in de finale van de TOTO KNVB Beker. Voor Joëlle Smits wordt het de tweede bekerfinale met de club uit Eindhoven.

"Dat is iets wat me de afgelopen jaren echt wel is bijgebleven, altijd. Daar denk ik altijd wel aan terug als ik aan PSV denk. Ook vorig seizoen. Als ik dan terugdenk aan PSV, dan denk ik altijd wel aan die wedstrijd en aan die prijs die we hebben gepakt", geeft de spits aan voor de camera van het clubkanaal. "Dat is de reden waar je als team voor speelt."

Smits gaat verder: "Je wil voor de prijzen spelen. Als je er dan eentje kan pakken, dan is dat het fijnste gevoel om te hebben. Dat gevoel neem ik zeker mee naar donderdag", vertelt de aanvalster. "Ik merk dat iedereen in het team uitkijkt naar de wedstrijd. Je bent voor zo'n wedstrijd wel extra gemotiveerd", denkt Smits.

PSV zal in de finale moeten afrekenen met FC Twente. "We hebben dit jaar al een aantal keer tegen ze gespeeld. Ze hebben een aardig seizoen achter de rug. De laatste wedstrijd die wij tegen FC Twente hebben gespeeld, daarvan vond ik dat wij veel beter waren. De uitslag was een beetje geflatteerd. Vanuit die wedstrijd bekijk ik het vol vertrouwen", besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand