Jessica Torny ziet spannende titelstrijd: "Ik had het niet verwacht"

Jessica Torny
Jessica Torny Foto: © BSR Agency

Feyenoord boekte woensdagavond na twee nederlagen weer een zege. Op bezoek bij SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion werd het 0-2, dankzij goals van Ella Van Kerkhoven en Esmee de Graaf.

De Rotterdammers keken met een schuin oog naar Ajax, dat speelde tegen PSV. "Ik begreep dat Twente verloren heeft van Fortuna en Ajax gewonnen. Dat maakt de competitie ook weer mooi. De kampioen wordt echt beslist op de laatste dag. Ik had het niet verwacht", is Feyenoord-coach Jessica Torny eerlijk tegenover ESPN.

"Eigenlijk leek het wel dat Twente echt wel vroeg het kampioenschap zou pakken. Het is nu weer hetzelfde als vorig jaar. Dat maakt het wel heel mooi. Ik hoop ergens stiekem dat ADO volgende week tegen Ajax stunt", aldus Torny. Dat hoopt de trainster niet voor niets: Feyenoord volgt Ajax op twee punten in de periodestand en heeft een beter doelsaldo. Bij een zege in de wedstrijd tegen FC Utrecht op Varkenoord en puntverlies van Ajax in Den Haag pakt Feyenoord de derde periode en daarmee een ticket voor deelname aan de Eredivisie Cup.

Lees meer:
0 reacties