Jessica Torny verlengt: "Kunnen laten zien waartoe we in staat zijn"

Jessica Torny
Jessica Torny Foto: © BSR Agency

Feyenoord staat ook komend seizoen onder leiding van Jessica Torny. De Rotterdamse club en de 43-jarige coach zijn het eens geworden over een contractverlenging voor één seizoen, tot de zomer van 2025.

Torny staat inmiddels anderhalf jaar aan het roer bij Feyenoord. Ze is blij dat ze ook na de zomerstop bij de club blijft. "Na een lastig eerste jaar waarin de resultaten helaas achterbleven ben ik blij dat we sinds de winterstop eindelijk hebben kunnen laten zien waartoe we in staat zijn", zegt ze op de clubwebsite.

"Deze goede lijn willen we het nieuwe seizoen graag een positief vervolg geven en ik kijk dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst", aldus Torny, die verder een nieuwe assistent-trainer zal verwelkomen. Feyenoord voegt namelijk Max Tjaden toe aan de technische staf. Tjaden was de afgelopen vijftien jaar in verschillende functies werkzaam binnen de KNVB. De 52-jarige Hagenaar volgt Sandra van Tol op die de overstap naar ADO Den Haag maakt.

Daarnaast zal de rol van teammanager worden overgenomen door Mandy van der Vorm. De 31-jarige Barendrechtse is reeds met een deel van haar werkzaamheden begonnen. Marc Pieters (assistent-trainer), Arjan van der Kaaij (keeperstrainer), Patty Damsma (spelersbegeleider) en Marjolein Kusters (fysiotherapeut) waren afgelopen seizoen al werkzaam op Varkenoord en blijven dit ook aankomende seizoen in deze rol voortzetten. Op een later moment zal er nog een performance coach en fysiotherapeut aan de begeleidingsstaf worden toegevoegd.

Lees meer:
0 reacties