Jessica Torny erkent: "Ik had denk ik zelf ook zo gereageerd"

Jessica Torny langs de lijn
Jessica Torny langs de lijn Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft zaterdag aan het langste eind getrokken in de Rotterdamse stadsderby. Op Varkenoord won de ploeg van coach Jessica Torny met 2-1.

De thuisploeg kwam snel op voorsprong via Jada Conijnenberg. Na een uur spelen viel de 2-0, tot onbegrip van Excelsior. Rachel Kleine knalde de bal in het gezicht van ploeggenoot Kimberley Smit. Waar Excelsior dacht dat het spel stil zou worden gelegd vanwege een hoofdblessure, liet scheidsrechter Caroline Lanssens doorspelen. Romée van de Lavoir profiteerde en maakte de 2-0. Het leverde Excelsior-trainer Richard Mank een rode kaart op vanwege protesteren.

"Of we geluk hebben gehad met die goal? Die bal komt keihard in het gezicht van die speelster. Ik snap wel dat Excelsior zo reageert", geeft Torny aan bij ESPN. "Ik had denk ik zelf ook zo gereageerd. Het is een quick second dat zo'n scheidsrechter moet beslissen. Ik snap ook wel dat ze 'm in die twee seconden niet affluit en dat ze het door laat gaan. Dat valt, gelukkig, voor ons de goede kant op", aldus de Feyenoord-coach.

Lees meer:
0 reacties