Jasmijn Dijsselhof tekent bij: "Daardoor is ze van extra waarde"

Jasmijn Dijsselhof
Jasmijn Dijsselhof Foto: © BSR Agency

Jasmijn Dijsselhof heeft haar aflopende contract bij PEC Zwolle verlengd. De 22-jarige verdedigster tekende deze week voor twee jaar bij in Zwolle, waardoor ze tot de zomer van 2026 vastligt.

Dijsselhof keerde afgelopen zomer terug bij PEC Zwolle, nadat ze eerder vier jaar in Amerika speelde. "Ik ben heel blij dat mijn terugkeer in Zwolle zo goed is uitgepakt. Ik heb dit seizoen 20 wedstrijden gespeeld en heb me hierdoor goed kunnen verbeteren", zegt de verdedigster op het digitale thuis van de club.

"Ik wil die lijn graag doortrekken de komende jaren en dat kan hier bij PEC Zwolle perfect. Eerst gaan we dit seizoen met z’n allen goed afmaken en dan op naar een nieuw hoofdstuk bij deze club", aldus Dijsselhof. Volgens manager Mariska Kogelman heeft de verdedigster zich goed ontwikkeld. "Jasmijn is vanuit onze jeugdopleiding naar het buitenland gegaan en heeft vier jaar gevoetbald in de Verenigde Staten."

Kogelman gaat verder: "Het afgelopen jaar heeft ze haar ontwikkeling bij ons doorgezet en is ze één van de sterkhouders van ons elftal geworden. Ze bespeelt de gehele linkerkant, waardoor ze van extra waarde is. Bovendien is het voor de groei en ontwikkeling van ons eerste elftal heel belangrijk dat Jasmijn niet voor één maar twee seizoenen heeft bijgetekend", benadrukt ze.

Lees meer:
0 reacties